Dorst
&Lesser

Een visuele website, passend bij het social image van Dorst & Lesser. Groots maar met kleine details die de website helemaal compleet maken.

project
& client
Een website, perfect passend bij de energie van Dorst & Lesser 

Dorst & Lesser is een creatief social bureau dat merken helpt om door de ruis van de online wereld te doorbreken. Ze helpen merken bij het vertellen van hun eigen unieke, impactvolle verhaal. Het Dorst & Lesser-merk is moedig, gedurfd en - natuurlijk - ongelooflijk sociaal. Ze klopten bij ons aan voor een website die deze energie zou weerspiegelen. Natuurlijk gingen wij de uitdaging aan.

Visit Project

Klant
Dorst & Lesser

Deliverables
Design, Motion Graphic,  Frontend Development, Backend Development

Challange
& goal
Een website die social uitstraalt

Onze vrienden van Dorst & Lesser vroegen ons om een nieuw website ontwerp te maken dat een solide basis biedt voor de look en feel van hun merk. Hun huidige website was namelijk niet in lijn met hun merkverhaal. Het liet niet goed genoeg zien waartoe ze echt in staat zijn - het vertellen van impactvolle verhalen. Natuurlijk verdienen ze een website die hun eigen verhaal overtuigend vertelt - en dat is precies wat ze ons vroegen.

get in touch
Wirelab-cases-dorst-&-Lesser-webdevelopment-website-mobile
solution
& approach
Gedurfd maar professioneel

Dorst & Lesser is al een lange tijd een partner en vriend. Na jarenlang te hebben samengewerkt aan campagnes voor klanten als Renault en Transavia, voelden we ons vereerd toen ze ons kozen om hun website te herontwerpen in hun ware stijl. De creatievelingen van Dorst & Lesser bedachten gedurende het proces honderd-en-een nieuwe ideeën. Meer animaties, grotere header video's en sprekende typografie. Anderzijds wilden ze ook hun professionele en volwassen imago behouden. Ons team wist precies hoe we hun visie tot leven konden brengen, terwijl ze alle voorwaarden scherp in de gaten hielden.

 

Een visuele website met sprekende designs

De wereld van social media is opzichtig en levendig. Dorst & Lesser had een website nodig waarop alle krachtige campagnes die ze voor grote merken hebben gedaan dynamisch naar voren komen. Say no more! We ontwierpen een website om bezoekers te verwelkomen met kleurrijke gifs gebaseerd op hun projecten, die zich on loop afspelen. Grote blokken kleur en zware fonts vallen op zodat bezoekers bijna niet om de case studies heen kunnen. Wanneer je met je muis over een blok heen gaat bewegen de case-afbeeldingen. De aantrekkelijke visuals zorgen ervoor dat je echt wilt blijven kijken. Een website die je niet snel vergeet. Net als de campagnes die Dorst & Lesser uitvoert.

get in touch
Animations
Kleine details, grote indruk

De website behoudt de aandacht van bezoekers door levendige kleuren en subtiele motion graphics. Grote blokken kleur en zware fonts focussen de aandacht op de case studies die je niet kunt missen. Een automatische afbeeldingen-slider laat de projecten en bijbehorende behind-the-scenes beelden zien. Maar het zijn de kleine details die de website echt doen opvallen. Afbeeldingen bewegen wanneer je er met je muis overheen gaat en tal van micro-animaties geven het scrollen door de website extra dynamiek. Op die manier komen de elementen van de website bij elkaar en laat het geheel een sterke eerste indruk achter.

get in touch
De perfect balans tussen frontend and backend

Een website die je mond doet openvallen. Maar dat was niet alles - bezoekers moesten ook in leads worden geconverteerd. Daar zorgden we voor door ons te focussen op het presenteren van de verhalen, cases en contactformulieren. De website pages zijn sterk afhankelijk van tekstblokken en visuals. Deze optelsom vraagt veel van een backend. Ons development team heeft ervoor gezorgd dat de Craft CMS-omgeving met een solide structuur en duidelijke organisatie is ingericht. Zodat Dorst & Lesser bezoekers eenvoudig om kan zetten in fans.

get in touch
Wirelab-cases-dorst-&-Lesser-website-desktop-webdesign
RESULTS & BENEFITS
Het Dorst & Lesser verhaal verteld via web

Door de jaren heen hebben we het verhaal van Dorst & Lesser van binnen en van buiten leren kennen. En we zijn trots dat iedereen het nu ook kan ervaren. Benieuwd? Bekijk hun nieuwe website en het wordt je meteen duidelijk! Via hun nieuwe website kan Dorst & Lesser hun ware identiteit tonen en hun bezoekers verbazen met alles waartoe ze in staat zijn. Een converterende website met klare taal: ‘Wij zijn Dorst & Lesser, en wij houden van social!get in touch

READY FOR THE NEXT LEVEL?

Wij bouwen next level merken door een mix van strategie, branding, ontwikkeling en digital marketing.