Bureau
Zuidema

Een maatwerk website met de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Zuidema Header
project
& client
Bureau Zuidema is een onafhankelijk trainingsinstituut gevestigd in Nederland.

Ze bieden de beste trainingsprogramma's voor professionals die hun impact willen vergroten en hun doelstellingen willen bereiken terwijl ze hun tijd optimaal gebruiken.

Na een complete rebranding door onze partner Selmore had Bureau Zuidema hulp nodig bij de vertaling naar de online wereld. Ook was het een aantal jaar geleden dat er belangrijke upgrades van hun website waren doorgevoerd. Tijd dus om dit eens goed onder de loep te nemen en Bureau Zuidema te helpen met een nieuwe website die hun frisse branding volledig weerspiegelt.

Visit Project

Klant
Bureau Zuidema

Deliverables
UX/UI design, Development.

Wirelab-cases–client-Bureau-Zuidema-website-visual
Challange
& goal

Met de leidende gedachte "Aan de slag met Zuidema" is het meest belangrijke doel van de website te illustreren hoe deze boodschap op verschillende manieren wordt gebruikt op de drie belangrijkste touchpoints - de homepage, het trainingsaanbod en de inschrijfpagina.

We begonnen met een grondig online onderzoek. We keken naar verschillende ontwerp trends en gingen in gesprek met experts uit de sector om een uitgebreide strategie te ontwikkelen voor het ontwerp. Ons doel was om een interface te creëren die gebruiksvriendelijk, informatief en visueel aantrekkelijk is. De uitdaging hierin was het aanspreken van de doelgroep, namelijk hoogopgeleide professionals tussen de 25 en 45 jaar oud. We kozen voor een strak en responsive design met visuals die de merkpersoonlijkheid van Bureau Zuidema perfect weerspiegelen om de doelgroep te triggeren en aan te zetten tot actie.

get in touch
Wirelab-cases–client-Bureau-Zuidema-website-pages
solution
& approach
De perfecte balans tussen ontwerp en functionaliteit

We wilden bezoekers een pakkende visuele ervaring bieden die ze tijdens hun hele bezoek van de website zou blijven boeien. Tegelijkertijd was het cruciaal om een evenwicht te vinden tussen consistentie en variatie door orde aan te brengen in lettertypen, dynamische hero-componenten en kleur selecties op alle pagina's.

Bij aankomst op de homepage, herkennen bezoekers onmiddellijk het Bureau Zuidema merk.  Ze worden op een intuïtieve wijze naar relevante inhoud en het cursusaanbod geleid. Waar ze het diverse aanbod in één oogopslag kunnen vinden. Zo vinden bezoekers zonder moeite de juiste cursus en worden ze eenvoudig door het inschrijvingsproces geleid.

 

Snel en eenvoudig inschrijven

Je inschrijven voor een training moet niet ontmoedigend zijn, maar snel, eenvoudig en intuïtief. Daarom hebben we ernaar gestreefd de inschrijving zo makkelijk mogelijk te maken. In drie korte stappen worden gebruikers door het inschrijvingsproces geleid. Aan de linkerkant van de pagina is altijd een samenvatting zichtbaar, zodat gebruikers altijd weten welke keuzes ze hebben gemaakt. Hebben ze nog vragen? Dan kunnen ze via de chatbot functionaliteit die direct beschikbaar is op de pagina altijd in contact komen met Bureau Zuidema.

get in touch
Wirelab-cases–client-Bureau-Zuidema-website-pages-slider-phone
Meertalige Craft CMS website met alle benodigde integraties

We leverden een meertalige Craft CMS website met Blitz voor caching en diepe integratie met Exact Synergy. Hierdoor kan het Zuidema team de website eenvoudig bijwerken zonder dat ze technische kennis nodig hebben. Alle aangeboden trainingen en webinars worden vanuit Synergy gesynchroniseerd naar het CMS, waar marketeers ze moeiteloos kunnen verrijken met tekst en interface-elementen.

 

Een gebruiksvriendelijke reserverings- en betalings flow

We bouwden een gebruiksvriendelijke reserverings- en betalings flow in ReactJS, van waaruit reserveringen worden teruggeschreven naar Synergy. Zo is alle benodigde informatie altijd beschikbaar. Met de implementatie van de supersnelle zoekfunctie, gebouwd bovenop Algolia, kunnen bezoekers nog sneller opleidingen en andere content vinden.

get in touch
Gemakkelijke navigatie, altijd

De eenvoudige sitenavigatie leidt de bezoekers van de ene sectie naar de andere. De belangrijkste focus van het ontwerp is het op een gemakkelijke en snelle manier verstrekken van informatie, zodat bezoekers weloverwogen keuzes kunnen maken over de opleidingsprogramma's.

get in touch
Wirelab-cases–client-Bureau-Zuidema-website-development-mockup-bureau
High quality design, volledig afgestemd op de branding

Om een uitstraling te creëren die modern, professioneel en uitnodigend is, gebruikten we een combinatie van frisse maar professionele kleuren en brand foto's. Ons doel was het creëren van een ontwerp dat de hoge normen van Bureau Zuidema weerspiegelt, maar tegelijkertijd toegankelijk is.

 

Visually appealing user interface design

Het UI-ontwerp van de website past écht bij het merkverhaal van Bureau Zuidema. Van de kleuren tot de lettertypes; alles is zorgvuldig uitgedacht om een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ervaring te creëren.

 

Top-notch user experience design

Vanaf het moment dat je op de homepage komt, vind je een strak ontwerp dat gemakkelijk te navigeren is. Volledig responsive. We hebben ook functies ingebouwd die het voor gebruikers gemakkelijker maken om in contact te komen met Bureau Zuidema. Al deze functies zijn ontworpen met de gebruikerservaring in gedachten, zodat bezoekers de best mogelijke ervaring hebben.

get in touch
Zuidema Mockup
RESULTS & BENEFITS

De nieuwe website voor Bureau Zuidema is er! Niet alleen kunnen bezoekers snel de informatie vinden die ze zoeken, ze genieten ook van een verbeterde algemene gebruikerservaring. Dankzij de verbeterde navigatie kunnen gebruikers gemakkelijk hun weg vinden op de site, terwijl het moderne design ervoor zorgt dat bezoekers betrokken blijven. Last but not least hebben we interne processen kunnen stroomlijnen door middel van de geïmplementeerde integraties. Ervoor zorgend dat Bureau Zuidema hun impact de komende jaren nog meer kan vergroten.

get in touch

READY FOR THE NEXT LEVEL?

Wij bouwen next level merken door een mix van strategie, branding, ontwikkeling en digital marketing.