Strategie &
architectuur

Genereer leads en verhoog conversies met schaalbare technologie, volledig afgestemd op jouw organisatie.
Header-004
Wat is strategie & architectuur

In technologie en ontwikkeling zijn strategie en architectuur twee belangrijke concepten. Strategie verwijst naar het algemene plan voor een website, app of platform, inclusief het doel, de doelstellingen, de doelgroep en de content. Architectuur is de onderliggende structuur, denk aan de lay-out, navigatie en informatiehiërarchie. Samen zorgen ze ervoor dat jouw website, app of platform on-brand, effectief en gebruiksvriendelijk is. Door je online aanwezigheid strategisch te plannen en ontwerpen, zorgen we voor groei en maken we jouw merk future-proof.

 

get in touch
Header-001
Slider - 06
DSC09604-Edit (1)
Slider - 08
Waarom strategie & architectuur onmisbaar zijn

Je website, app of platform is vaak de eerste interactie die potentiële klanten met je merk hebben. Dit is dé kans om een eerste indruk te maken en je doelgroep de informatie te geven die ze nodig hebben om een beslissing te nemen. Een doordachte strategie helpt je daarbij door je doelstellingen en doelgroep duidelijk te definiëren en vervolgens een online aanwezigheid te creëren die alle behoeften overtreft. Een sterke architectuur is hierbij onmisbaar, omdat het ervoor zorgt dat jouw site, app of platform gemakkelijk te navigeren is en mensen helpt snel en zonder moeite de informatie te vinden die ze zoeken. Het beste? Met een sterke strategie en architectuur kun jij zeker zijn van meer leads, een hogere klanttevredenheid en verbeterde naamsbekendheid.

get in touch
Hoe wij strategie & architectuur aanpakken

We stellen het startpunt vast door interne en externe factoren te beschrijven die belangrijk zijn voor een succesvolle samenwerking. In het Product Requirements Document (PRD) leggen we doelstellingen, features en functionaliteiten vast. De taken voor de komende sprints documenteren we in een product backlog.

We gaan aan de slag met onderzoek, workshops en voorbereidingen, en zetten dit om in een responsive design. We leveren wireframes aan als interactief prototype, waarbij we de user flows en klikpaden visueel laten zien. Door de ontwikkeling van templates en UX-elementen  kunnen contentmanagers in een paar klikken content aanpassen, toevoegen en zelf pagina’s bouwen die volledig responsive zijn. Helemaal passend bij jouw branding.  Samen ontwikkelen we dé schaalbare oplossing waarop jij jarenlang kunt bouwen.

 

get in touch

Ready for the next level?

We’d love to take you there.

DSC01396-Edit