Website
Development

Genereer leads en verhoog sales met een geoptimaliseerde website die jouw doelgroep omzet in fans.

Header-004
Wat is webdesign & ontwikkeling?

Webdevelopment is het het ontwerpen, creëren en onderhouden van websites. Dit omvat zowel de look en feel als de functionaliteit van een website. Het is wat er achter de schermen gebeurt om jouw website op te laten vallen. Wij gebruiken verschillende technologieën om een website te bouwen en bepalen welke systemen en ontwikkelingstalen het meest effectief zijn om in te zetten. Onze ontwikkelaars zijn experts in PHP Laravel, Craft, Hubspot, React en React Native.

 

get in touch
Slider - 06
Slider - 08
Slider-003
DSC09604-Edit (1)
Waarom webdesign & ontwikkeling onmisbaar zijn

De sleutel tot het creëren van een overtuigende merkervaring is het vertellen van een consistent verhaal op alle touchpoints. En met de opkomst van e-commerce is de website van je merk dé kans om op te vallen. Vertelt je doelgroep wie je bent, wat je doet en waarom ze voor jou moeten kiezen. Via een website met een top-notch visueel design, intuïtieve navigatie en up-to-date technische optimalisaties. Maar bovenal moet jouw website een accurate weerspiegeling zijn van je merkidentiteit en je doelgroep begeleiden in hun besluitvormingsproces.

get in touch
Hoe wij webdesign & ontwikkeling aanpakken

Websites zijn niet langer een eendimensionaal medium; het zijn een complexe ecosystemen die zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld moeten worden. Door een collaboratieve en creatieve aanpak helpen we je bij het ontwikkelen of herontwerpen van jouw website. En we houden altijd rekening met de ervaring van zowel je websitebezoekers als zoekmachines, zoals Google.


Ons team begint met het nemen van een deep dive in jouw bedrijf - we leren alles over je producten of diensten, doelgroep en verkoopproces. Vervolgens identificeren we wat de sterke en zwakke punten van je huidige website zijn. Tijdens het proces werken we samen met jou om een online aanwezigheid te creëren die moeiteloos jouw merkpersoonlijkheid communiceert. Een betekenisvolle en functionele website. Volledig afgestemd op jouw merkidentiteit en doelstellingen. Voor een bezoekerservaring die geoptimaliseerd is voor alle browsers en devices.

We zorgen voor een CMS dat eenvoudig werkt, maar ook schaalbaar en flexibel is. Door de ontwikkeling van templates kunnen contentmanagers in een paar klikken content aanpassen, toevoegen en zelf pagina’s bouwen die volledig responsive zijn. Helemaal passend bij jouw branding. Daarnaast focussen we ons op het gebruiksgemak van het beheer door slimme koppelingen te leggen met het gewenste CRM, Sales en/of ERP systeem. Samen maken we het verschil. We zijn jouw sparringpartner en denken mee over sales- en marketing automation waardoor er meer grip ontstaat op de processen. 

get in touch

Ready for the next level?

We’d love to take you there.