We are
Wirelab

Wij bouwen next level merken door een mix van strategie, branding, ontwikkeling en digital marketing.
Header-003
creative
digital agency

Wij zijn een creatief digitaal bureau met een full-service team van gepassioneerde specialisten die klaar staan om jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

Zonder poespas, maar met plezier. Een team van nieuwsgierige conceptuele denkers, digitale bewegers en creatieve marketeers. Met onze expertise in alle disciplines zorgen we ervoor dat alles samenkomt én klopt.

why wirelab?
Slider - 03
Slider - 09
Slider - 01
Slider - 11

Wat denk je hiervan? Onze waarden leiden ons bij het vervullen van ons doel als organisatie: Merken helpen next level te gaan - en gelijkertijd zelf groeien als mensen en organisatie. Hoewel elke waarde een aparte rol speelt, zijn ze met elkaar verbonden en even belangrijk. We leven volgens onze waarden en de som hiervan is onze collectieve kracht als Wirelab. Onze waarden vertegenwoordigen waar we voor staan.

get in touch
Integer
Bij Wirelab zijn we eerlijk, oprecht en principieel en verwachten we dat ook van de mensen waar we mee samenwerken. Geen verborgen agenda’s, doen wat je zegt en uitspreken wat je denkt. Het gaat er om dat we op elkaar kunnen bouwen. We gaan uit van onze eigen kracht en gaan een goede discussie niet uit de weg, altijd onderbouwd, altijd oprecht.
get in touch
ruimdenkend
We kijken naar de wereld met respect voor de ander, we staan open voor nieuwe perspectieven, ideeën en meningen. Door de diversiteit in karakter, cultuur en visie te omarmen leren we de wereld beter te begrijpen. We kijken buiten onze comfort zone en onderzoeken de mogelijkheden. De wereld is ons speelveld. Onze cultuur is open.
get in touch
Betrokken
We doen het altijd samen. We zijn gepassioneerd en toegewijd. Als je doet wat je leuk vindt, dan gaat de rest vanzelf. Samen met collega’s, onze klanten, hun klanten en ook met andere bureau’s willen we het verschil maken. We stellen een gemeenschappelijk doel, we visualiseren de droom en lopen allemaal dezelfde kant op.
get in touch
Ambitieus
De ambitie om het elke dag een beetje beter te doen. We leven in een dynamische en veranderende wereld en we zijn continue in beweging. Stap voor stap, detail na detail. Niet alles lukt meteen, maar we durven en we doen. We maken fouten en leren ervan. Vanuit een solide basis dagen we onszelf uit. In onze projecten en onze samenwerking.
get in touch

MEET THE TEAM

peter

PETER HARPERINK

Project Manager

TWAN PASTOOR

CEO / Founder

Wirelab_Thimon

THIMON RUIKES

Front-end Developer

Marten 2

MARTEN JACOBS

Full-stack Developer

Wirelab_Mark

MARK REINDERINK

Creative Director

Paul

PAUL VAN RAALTE

Product Owner

DSC08064-bewerkt

ANGELIQUE VAN DER MOLEN

HR-Manager

Wirelab-Website-employer-branding-next-level-portret-jasper

JASPER NIESSINK

Brand Designer

niek h

NIEK HANTERINK

UX/UI Designer

Wirelab_Niek

NIEK POTS

Managing Director

madelon

MADELON TE LINTUM

Copywriter

Wirelab-Website-employer-branding-next-level-portret-boris

BORIS DAS

Fullstack Developer

Wirelab-Website-employer-branding-next-level-portret-john-haveman

JOHN HAVEMAN

SEA Marketeer

niek-1

NIEK TEN HOOPEN

Full-stack Developer

Ready for a next level career?

Check out our vacancies