Platform
Development

Evolueer met technologie en til jouw merk naar een hoger niveau met een op maat gemaakt platform dat verbindt en converteert.
Header-001
Wat is een platform

Een platform is een reeks technologieën die wordt als basis om toepassingen en diensten te bouwen. Dit fundament kan verschillende vormen aannemen, maar omvat vaak een combinatie van hardware, software en data. Het omvat een besturingssysteem, een programmeertaal runtime, een applicatieserver en een database.

get in touch
Wirelab-Website-employer-branding-slider-7
Wirelab-Website-employer-branding-slider-5
Wirelab-Website-employer-branding-slider-11
DSC09604-Edit (1)
Headless platforms

Een headless platform scheidt de front-end van een website van de back-end. De front-end is het deel van een website dat gebruikers zien en waar interactie plaatsvindt. De back-end is de software erachter, zoals een Content Management Systeem (CMS) dat de front-end voedt. De ontkoppeling van deze twee platforms geeft je meer flexibiliteit. Waar traditionele ecommerce platforms het ontwerp en de functionaliteit van een website kunnen beperken, geeft headless merken de vrijheid om deze volledig aan te passen. Zo creëren we samen een prachtige en gedenkwaardige winkelervaring . Dit alles met directe laadtijden van pagina tot pagina, een soepelere navigatie en hogere conversiepercentages.

get in touch
Waarom platforms onmisbaar zijn

Platforms worden steeds belangrijker naarmate merken de shift naar volledig online maken. Met een eigen platform heb je meer controle over gegevens. Met een eigen platform kun jij kiezen welke gegevens je verzamelt en hoe je ze gebruikt. Jij bepaalt wie toegang heeft tot de gegevens en hoe ze worden gedeeld. Het geeft je ook meer flexibiliteit over de functionaliteit en integraties. Met een uniek platform stroomlijn jij je activiteiten door processen te automatiseren.

get in touch
Hoe wij platformontwikkeling aanpakken

Het is geen geheim dat de digitale wereld steeds complexer wordt. Naarmate onze apparaten geavanceerder worden, worden ook de platforms waarop ze werken steeds verfijnder. Wij benaderen platformontwikkeling door eerst de behoeften van jouw publiek te identificeren. Vervolgens selecteren we de meest geschikte hardware- en softwarecomponenten om het platform te bouwen. We integreren deze componenten in een samenhangend systeem en testen het grondig voordat we jouw platform lanceren.

get in touch

Ready for the next level?

We’d love to take you there.

Slider - 09