Managed &
Support systems

Service en support, op maat en altijd beschikbaar. Voor onderhoud en continue verbetering om jouw online aanwezigheid up-to-date te houden. Snel, flexibel en doorlopend.
Header-004
Wat zijn managed & support systemen

Beheerde en ondersteunende systemen zijn een vorm van service waarbij een bedrijf zijn technische ondersteuning uitbesteedt. En daarmee kunt je veel tijd en geld besparen. Beheerde en ondersteunende systemen kunnen je helpen door je toegang te geven tot deskundige technici, die technische problemen snel en efficiënt kunnen oplossen. Van helpdeskondersteuning en netwerkbewaking tot data back-ups en disaster recovery. Wij bieden jou ondersteuning, zodat jij altijd iemand hebt die je kan helpen met jouw technische behoeften.

get in touch
Slider - 06
Slider-003
Slider - 08
DSC09604-Edit (1)
Waarom managed & support systemen onmisbaar zijn

In een wereld waarin bedrijven voortdurend onder druk staan om meer te doen met minder, is het geen verrassing dat managed en support services steeds populairder zijn. Door ondersteuning uit te besteden aan onze experts, kunt jij interne middelen vrijmaken om je te richten op andere strategische initiatieven. Maar alleen het uitbesteden van ondersteuning is niet voldoende om succes te garanderen. Voor maximaal resultaat, heb je een partner nodig die een uitgebreide en op maat gemaakte oplossing kan bieden. Laten we kennis maken.

Beheerde en ondersteunende systemen zorgen voor rust. Onze experts weten hoe ze problemen moeten identificeren voordat het grote problemen worden. Dit betekent dat problemen sneller worden opgelost, waardoor de downtime en de impact op jouw bedrijf afnemen.

get in touch
Hoe wij managed & support systemen aanpakken

Dankzij onze supportomgeving sta jij altijd in nauw contact met ons. Of je nou vragen hebt, fouten opmerkt of bugs ervaart. Alles om ervoor te zorgen dat jouw platform, app of website up and running blijft, 24/7. Van onderhoud en optimalisaties tot software updates en hosting. We houden je op de hoogte tijdens proactieve kwartaalgesprekken. En we gaan een stap verder. Door je te inspireren hoe je kunt optimaliseren en verbeteren. Zo zorgen we voor continue verbetering.

 

Partnership

Shockmedia is de beheerder van onze hosting omgeving.  Shock Media is onze ISO27001, NEN7510 en ISO9001 gecertificeerde Managed Hosting partner. Onze langdurige relatie verzekert onze klanten en ons dat applicaties draaien op een 24x7 beheerd, gemonitord en beveiligd platform. Door onze partnerstatus hebben we direct contact met ervaren engineers en kunnen we aan elke hostingbehoefte voldoen.

get in touch

Ready for the next level?

We’d love to take you there.

Slider - 09