Marketing
Quickscan

Ontdek waar jij jouw marketingstrategie effectief kunt verbeteren met een inzichtelijke en betrouwbare quickscan.

Header-003
Wat is
een quickscan?

Of je nou deel uitmaakt van een start-up, scale-up of een volwassen organisatie. Misschien heb je je wel eens afgevraagd of je het beter zou kunnen (of moeten) doen. Mis je kansen? Een quickscan neemt deze twijfel weg en voorziet je van een helder en doordacht plan. Met onze quickscan beoordelen we al je digitale marketingkanalen en identificeren we gebieden waar jij jouw digitale marketinginspanningen het meest effectief kunt verbeteren. Uit de quickscan kan bijvoorbeeld blijken dat je website niet is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Of dat je aanwezigheid op sociale media zwak is. Het doel is om een idee te krijgen van hoe jouw digitale marketing er op dit moment voor staat én waar er ruimte is voor verbetering.

get in touch
Slider - 02
Slider - 07
Slider - 05
Slider - 10
WAAROM EEN QUICKSCAN ONMISBAAR IS

Een quickscan geeft je een overzicht van al je digitale marketingprestaties. Tijdens de quickscan kijken we naar de huidige situatie, concurrenten en brengen we kansen in kaart. Dit alles met het doel om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen. Een quickscan helpt je tijd en geld te besparen door verbeterpunten te identificeren en focus aan te brengen in je marketinginspanningen. Ook geeft het je een analyse van al je huidige prestaties. We gebruiken de verzamelde data om een diepgaand rapport op te stellen dat laat zien waar jij je digitale aanwezigheid kunt verbeteren zodat jij traffic, leads en sales gaat verhogen.

get in touch
Hoe wij de quickscan aanpakken

Op basis van een doordacht stappenplan nemen we jouw organisatie onder de loep. Daarbij brengen we brengen quick wins, optimalisatiemogelijkheden en uitbreidingsmogelijkheden in kaart. We beginnen met het begrijpen van je bedrijf en haar doelstellingen. Vervolgens nemen we een duik in je website en digitale aanwezigheid, inclusief je sociale media, SEO, SEA, CRO en contentmarketing inspanningen. Vervolgens analyseren we je websiteverkeer en conversiegegevens om te begrijpen wat werkt en wat beter kan. Daarna doen we aanbevelingen over hoe jij je digitale marketingstrategie kunt verbeteren.

get in touch

Ready for the next level?

We’d love to take you there.

Slider - 08

READY FOR THE NEXT LEVEL?

Ontdek waar jij jouw marketingstrategie kunt verbeteren met een quickscan.