Zoekmachine
Adverteren

Wees de eerste die opgemerkt en herinnerd wordt door je doelgroep met gerichte advertenties die aantrekken en converteren.

Header-003
Wat is zoekmachine
adverteren?

Rankt je website niet op Google? Wij kunnen je vertellen dat je klanten misloopt. Punt. Gelukkig is er een gemakkelijke manier om dat op te lossen. Search Engine Advertising (SEA) verhoogt de zichtbaarheid van jouw website in de resultaten van zoekmachines met betaalde advertenties op korte termijn. Hiermee kun je direct betaalde advertenties tonen tussen de bovenste zoekresultaten op zoekmachines zoals Google. En als we het over zoekmachine adverteren hebben, bedoelen we niet alleen paid search ads - we hebben het ook over video-advertenties, display-advertenties en shopping-advertenties.

get in touch
Slider - 07
Slider - 02
Slider - 05
Slider - 10
Waarom zoekmachine
adverteren onmisbaar is

Je weet waarschijnlijk dat het alleen hebben van een SEA-strategie niet genoeg is. Maar wat als je SEO en contentmarketing inspanningen niet snel genoeg voor resultaat zorgen? SEA is een effectieve manier om je merk een duwtje in de rug te geven en je klantenbestand sneller op te bouwen. Wil je de aandacht van je doelgroep trekken? Met onze bewezen strategieën leiden we hoogwaardige leads rechtstreeks naar je website. Ondertussen blijven we de advertentiecampagnes testen, meten en verbeteren. SEA is veruit de snelste manier om verkeer naar je website te brengen en nieuwe leads te genereren.

get in touch
Hoe we zoekmachine adverteren aanpakken

Zoekwoorden zijn het belangrijkste element van je campagne. Daarom analyseren wij je markt, concurrenten en industrie om een doordachte keyword strategie te ontwikkelen. We creëren je advertentiecampagne op basis van de voor jou relevante zoekwoorden. Onze experts optimaliseren de campagnes om jou de grootste zichtbaarheid en ROI te geven. We bepalen het optimale budget voor je campagne om de ROAS te maximaliseren. Dit omvat het voortdurend controleren en herzien van resultaten, het aanpassen van je campagnes en het optimaliseren voor de best mogelijke prestaties. We implementeren een slimme en effectieve SEA-strategie, waarmee jij de best mogelijke resultaten gaat behalen. Wij helpen je om zichtbaarheid en sales te maximaliseren door ons te richten op de meest relevante doelgroepen in Google AdWords en andere PPC-platforms.

get in touch

Ready for the next level?

We’d love to take you there.

Slider - 08

READY FOR THE NEXT LEVEL?

We laten jouw merk bovenaan de zoekresultaten verschijnen met zoekmachine adverteren.