Awards
Overview

Benieuwd naar welke awards we allemaal gewonnen hebben? Lees dan snel verder!
Marketing Strategy Session
Awards
Emerce top 100

Wirelab is een vooruitstrevend digitaal bureau dat bekend staat om zijn innovatieve oplossingen en creatieve ontwerpen. Het bedrijf is gevestigd in Enschede en heeft een indrukwekkende portfolio van klanten in binnen- en buitenland. Recentelijk heeft Wirelab een belangrijke erkenning ontvangen voor hun uitstekende werk en prestaties: zij zijn opgenomen in de Emerce 100.

De Emerce 100 is een jaarlijkse lijst die wordt samengesteld door Emerce, een toonaangevend platform op het gebied van online business en marketing. De lijst bevat de beste bedrijven in de Nederlandse e-business en wordt samengesteld op basis van beoordelingen van klanten en experts uit de branche. Wirelab werd dit jaar opgenomen in de lijst in de categorie 'Digital Marketing Agencies', wat een grote prestatie is gezien het aantal concurrenten in deze categorie.

Wirelab werd geprezen om hun vermogen om complexe digitale problemen op te lossen en de klant te begeleiden bij het vinden van de juiste digitale oplossingen. De innovatieve aanpak van Wirelab, in combinatie met hun uitstekende uitvoering en klantgerichtheid, werd door de beoordelaars gewaardeerd. Dit heeft geleid tot hun opname in de Emerce 100 lijst, wat een belangrijke erkenning is voor hun harde werk en toewijding.

Wirelab is dan ook trots op het ontvangen van deze erkenning en ziet dit als een motivatie om door te gaan met het leveren van hoogwaardige digitale oplossingen aan hun klanten. Het bedrijf is van plan om deze erkenning te vieren met hun hele team en zal de Emerce 100 vermelding een prominente plaats geven in hun kantoor als een herinnering aan deze prestatie.

get in touch
Slider - 02
Slider - 07
Slider - 05
Slider - 10

Best Design Awards | DesignRush


Ontdek de beste ontwerpen in de categorieën website, logo, app, drukwerk, video, branding en marketingcampagnes die de prijs voor beste ontwerp verdienen. Raak geïnspireerd!


www.designrush.com
get in touch

Ready for the next level?

We’d love to take you there.

Slider - 08

READY FOR THE NEXT LEVEL?

Boost engagement and bring your brand to life with a website, app or platform built to your specific needs.