Visuele
merkidentiteit

Breng je merk tot leven met een visuele identiteit die je merk memorabel en uniek maakt. Zorgend voor top of mind awareness bij je doelgroep.
Header-004
Wat is een visuele identiteit?

Betekenisvolle merken hebben een sterke en herkenbare visuele identiteit. Ze weten precies in welke stijl en met welke beeldtaal ze hun merkverhaal het beste en meest consistent kunnen overbrengen.


Een visuele merkidentiteit is overkoepelend voor alle visuele uitingen van je merk. Hieronder vallen elementen zoals logo's, kleurenschema's, typografie en beeldmateriaal. Maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken. Het is hoe je visueel communiceert met de wereld, op alle mogelijke manieren. Om indruk te maken moet je visuele merkidentiteit herkenbaar zijn en de waarden en persoonlijkheid van je bedrijf weerspiegelen.

get in touch
Slider - 07
Slider - 01
Slider - 09
DSC09604-Edit (1)
Waarom een visuele identiteit onmisbaar is

In een wereld waar een eerste indruk belangrijker is dan ooit, is een sterk visueel merk een van de krachtigste manieren om op te vallen. Want een sterke visuele merkidentiteit maakt je merk herkenbaar en helpt je om top of mind te zijn bij je doelgroep.

Denk maar eens aan de meest succesvolle merken ter wereld zoals Nike, Coca-Cola en Apple - ze hebben allemaal één ding gemeen: een sterke visuele merkidentiteit die onmiddellijk herkenbaar is. Het creëren van een visueel aantrekkelijke merkidentiteit is niet alleen belangrijk voor het aantrekken van nieuwe klanten, maar ook voor het behoud van loyaliteit onder je bestaande klantenbestand.

Hoe wij jouw visuele identiteit aanpakken

Jouw visuele merkidentiteit moet in alles tot uiting komen, van het ontwerp van je website tot de aanwezigheid op je socials. Je wilt zorgen voor een onvergetelijke indruk tijdens elk contactmoment. Samen identificeren we waar jij voor staat en brengen we je merk tot leven. Dit doen we door jouw kernwaarden te vertalen naar een visuele identiteit, in lijn met je merkverhaal. We gebruiken de nieuwste ontwerpprincipes om een visuele merkidentiteit te creëren die betekenisvol, overtuigend en consistent is. Ook stellen we beknopte merkrichtlijnen op met duidelijke aanwijzingen voor iedereen die met je merk werkt om marktintegriteit altijd en overal toe te kunnen passen.

get in touch

Ready for the next level?

We’d love to take you there.

READY FOR THE NEXT LEVEL?

Creëer bewustzijn bij je doelgroep met een visuele identiteit die je merk memorabel en uniek maakt.