Naam
creatie

Maak een onvergetelijke eerste indruk met een betekenisvolle merknaam die blijft hangen.

Header-004
Wat is een
Merknaam?

Merknamen zijn er in allerlei soorten en maten, en zijn een essentieel onderdeel van je merk. Maar een goede merknaam moet niet alleen passen bij je merk en waar je merk voor staat. Het moet ook de juiste energie overbrengen. En dat betekent dat het bedenken van de perfecte merknaam tijd kost en niet onderschat mag worden. Wij zijn hier om je te helpen met het bedenken van een merknaam die uniek en memorabel is. Een merknaam die je helpt om jouw merkverhaal te vertellen.

get in touch
Slider - 01
Slider - 09
Slider - 07
DSC09604-Edit (1)
Waarom een merknaam
onmisbaar is

Je merknaam is het gezicht van je bedrijf die klanten zich zullen herinneren lang nadat ze vergeten zijn wat je doet of verkoopt. Het is ook de eerste indruk die klanten van je bedrijf hebben - dus het kan maar beter een goede zijn. Een sterke merknaam kan je onderscheiden van concurrenten. Maar het bedenken van een goede merknaam kan nogal wat energie kosten. Je bent immers zelf misschien (te) emotioneel betrokken bij je merk. Misschien heb je wel tunnelvisie. Maar wees gerust. Onze branding experts nemen die strijd weg. Door jouw waarden objectief te vertalen naar een merknaam die jou perfect vertegenwoordigt en blijft hangen bij je doelgroep.

Hoe we jouw merknaam aanpakken

Door een collaboratieve en creatieve aanpak helpen we je bij het bedenken van een merknaam die raakt. We beginnen met het begrijpen van je merk, doelgroep en doelstellingen. Daarna kijken we samen wat wél en wat niet werkt voor jou. Vervolgens stellen we een lijst op van namen die uniek, memorabel en betekenisvol zijn. De laatste stap in het proces is het testen van de namen bij je doelgroep om er zeker van te zijn dat ze aanslaan. Zo zorgen we ervoor dat jouw merknaam altijd in lijn is met jouw merkverhaal.

Ready for the next level?

We’d love to take you there.

Header-001

READY FOR THE NEXT LEVEL?

Maak een memorabele eerste indruk met een betekenisvolle merknaam die écht blijft hangen.