Fotografie

Communiceer jouw unieke merkverhaal met beelden die je doelgroep écht aanspreken. Online en offline.

Header-001
Wat is
fotografie?

Fotografie richt zich op het vastleggen van beelden die je merk vertegenwoordigen. Merkfoto's vertegenwoordigen jouw organisatie visueel. Ze passen bij je visuele merkidentiteit door het gebruik van kleuren, stijl, props, locatie en meer. En dat kan op veel verschillende manieren. Denk aan foto's van je producten, jezelf, je team, je kantoor en alle andere dingen waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt. Fotografie kan worden gebruikt in advertenties, op je website, social media, in brochures en zelfs in fysieke winkels. En deze foto’s moeten jouw verhaal vertellen en de waarden van je merk overbrengen. Daarom creëren we visuals die jouw merk nauwkeurig weerspiegelen en je doelgroep écht aanspreken.

get in touch
Slider - 01
Slider - 03
Slider - 06
Slider-002-1
Waarom fotografie
belangrijk is

De eerste indruk is belangrijker dan ooit, en fotografie speelt daar een belangrijke rol in. Dit is waarom: mensen zijn visuele wezens. Potentiële klanten vormen snel een mening over jouw organisatie op basis van de beelden die ze online zien. Studies hebben aangetoond dat we beelden 60.000 keer sneller verwerken dan tekst. Dus wanneer je probeert over te brengen waar je merk voor staat, zijn beelden meer waard dan duizend woorden.

Je website is vaak de eerste plaats waar potentiële klanten naartoe gaan om meer te weten te komen over je bedrijf. En mensen vormen een indruk van een website in slechts 50 milliseconden. Dat betekent dat de beelden op je site enorm belangrijk zijn om over te brengen wie je bent en waar je voor staat. Fotografie helpt daarbij door een blijvende indruk te maken en een band op te bouwen met je doelgroep.

get in touch
Hoe wij fotografie benaderen

Wij geloven dat elk merk een verhaal te vertellen heeft. En met dat in gedachten benaderen we fotografie. Geen enkel merk is hetzelfde, dus we nemen de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen voordat we aan een project beginnen. We willen alles weten over je doelstellingen, je doelgroep en wat jou uniek maakt. Alleen dan kunnen we beginnen met het maken van een visueel verhaal dat aanslaat bij je doelgroep. We leggen de essentie van je merk vast en communiceren dat op een visuele en betekenisvolle manier naar jouw doelgroep.

 

get in touch

Ready for the next level?

We’d love to take you there.

Header-002

READY FOR THE NEXT LEVEL?

Communiceer jouw unieke merkverhaal met beelden die je doelgroep écht aanspreken. Online en offline